12.04.2018

Turhal Müftülüğünden "Kudüs Haftası" Konferansı

Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Müftülük Konferans salonunda bayanlara yönelik  Kudüs  programı düzenlendi.Program Sanayi Camii  İmam Hatibi Emin Demir’in Kur’an tilavetiyle başladı. İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ’ın açılış konuşmasından sonra  Tokat Müftü Vekili Cabir ÇELİK “Kudüs’ün İslam Açısından Önemi” konulu konferans verdi. Programda Kur'an Kursları Arası Kur'an-Kerimi Güzel Okuma ve Dini Bilgiler yarışmalarında dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller verildi.  Ayrıca yarışmalara katılan tüm öğrencilere katılım belgesi ve Diyanet İşleri Başkanlığı yayınlarından hediyeler  takdim edildi. Programda “Kudüs Sevdamız” konulu sinevizyon, Kudüs ve Mescid-i Aksa ile ilgili okunan şiir ve ilahiler misafirlerin duygulu anlar yaşamalarına sebep oldu. Program İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ’ ın İl Müftü Vekili Cabir ÇELİK’ e çiçek takdimiyle sona erdi.

Haber v e Fotoğraf Web Editör: İbrahim ÖZDEMİR 12.04.2018