23.04.2018

Sabah Namazı Buluşması Kamalı Köyünde Gerçekleştirildi.

Her Hafta Cumartesi günleri farklı bir camide uygulanmakta olan programın yirmiikincisi  21.04.2018 Cumartesi günü sabah namazında, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İlçemiz Kamalı Köyü Camii'nde gerçekleştirildi. Özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği program, Kamalı Köyü Camii İmam-Hatibi Necmettin ÇITTIR'ın namaz öncesinde okuduğu Kur'anı Kerim, sabah namazını kıldırması, ardından Asrimezarlık Camii İmam-Hatibi Ali ÖZTÜRK'ün tesbihatı, İlçe Müftümüz Sayın Mustafa AKDAĞ'ın sohbeti, akabinde yapmış olduğu dua ve kahvaltı ikramıyla son buldu.

Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 28.04.2018 Cumartesi Merkez Nurkavak Camiinde  gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Haber Web Editör: İbrahim ÖZDEMİR/Fotoğraf: Sami MUTLU