17.05.2018

Hafızlık ve Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışması İl Birincileri İlçemizden

2018 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde Diyanet İşleri Başkanlığınca; taşra teşkilatında görevli Kur’an kursu öğreticisi, imam-hatip ve müezzin-kayyım unvanlarında görev yapan erkek personel arasında Hafızlık, Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Ezanı Güzel Okuma ile Kur’an kursu öğreticisi unvanlarında görev yapan kadın personel arasında Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları düzenlendi.

Yarışmalar neticesinde Din Görevlileri arasında;

1-Erkekler Hafızlık Dalında Turhal Tutlupınar Camii İmam-Hatibi Nuh POLAT il birincisi,

2- Kadınlar Hafızlık Dalında Turhal Mimar Sinan Kur'an Kursu Öğreticisi Melike NUR il birincisi,

3- Kadınlar Kur'an-ı Kerimi Güzel Okumada Turhal Süleymaniye Kur'an Kursu Öğreticisi Seher SAVAŞ il birincisi,

4- Etkili Hutbe Sunumunda Turhal Katlı Camii İmam-Hatibi Hüseyin AKYÜZ il birincisi,

Kur'an Kursu öğrencileri arasında;

5- Kur'an-ı Kerimi Güzel Okumada Turhal Nene Hatun Kur'an Kursu Öğrencisi Emine AĞIL il birincisi,

6- Dini Bilgiler dalında Turhal Hicret Camii Kur'an Kursu öğrencisi Fatma ÖZBAŞ il birincisi olmuşlardır.

Dereceye giren tüm personel ve öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Haber: Web Editör: İbrahim Özdemir