23.07.2018

2018 YILI TEMMUZ AYI TOPLANTISI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE GERÇEKLEŞTİ.

2018 yılı Temmuz ayı aylık mutat toplantısı 18.07.2018 Çarşamba günü İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ başkanlığında Müftülük Konferans salonunda gerçekleşti.

Sunuculuğunu V.H.K.İ Fikret ŞAHİN’in yaptığı toplantıya, İl Müftümüz Ömer Faruk BİLGİLİ, Mardin İl Müftümüz İsmail ÇİÇEK, Amasya İl Müftümüz Abdulkadir KEŞVELİOĞLU, İlçe Müftümüz Mustafa AKDAĞ, daire personeli, din görevlileri ve Kur’an Kursu öğreticileri katıldı.

Mehmet Akif  Ersoy  Camii  Müezzin Kayyımı Ahmet SIZAN ‘ın  Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantı ,İlçemiz Müftüsü Mustafa AKDAĞ ‘ın açış  konuşmaları, Mardin ve Amasya İl Müftülerimizin selamlama konuşmalarıyla devam etti. Tokat Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ hocamızın tanışma ve tecrübe paylaşımı konulu konferansıyla sona erdi.

Haber Web Editör:Sami Mutlu  Fotoğraf :Sami Mutlu