17.08.2018

2018 YILI YAZ KUR'AN kURSLARI KAPANIŞ PROGRAMI

2018 Yılı Yaz Kuran Kursları Kapanış Programı 16 Ağustos 2018 perşembe günü Müftülük konferans salonunda  gerçekleşti.

Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış konuşmasını gerçekleştiren Turhal Müftüsü Mustafa Akdağ, 2018 yaz Kur'an kurslarının 25 Haziran'da başladığını, yaz eğitim öğretim döneminin yarın sona ereceğini belirtti. Geleceğin teminatı olan çocukların, dini bütün, vatanına, milletine, devletine, bayrağına bağlı, sağlıklı, üretken, çalışkan ve ahlaklı bireyler olarak yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu dile getirdi.

Konuşmasının sonunda ise Akdağ; Başta tüm katılımcılar olmak üzere, Katılımlarından dolayı Kamu Kurum ve Kuruluşları ile STK temsilcilerine , İl ve İlçe Müftülük personelimize, sergilemiş oldukları canlı performans ve etkinlikleriyle öğrencilerimize, öğrenci velilerine, onları eğiten vefakâr öğretici ile din görevlilerine ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Program, öğrencilerin kursta öğrendikleri sure ve duaları okuyarak devam etti. Öğrencilerin sundukları birbirinden güzel  canlı performanslar, program izleyicileri tarafından göz doldururken, İlahi korosunun söylediği ilahiler gönüllere taht kurdu. Coşkulu geçen program sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtılıp, tüm davetlilere ikramlarda bulunuldu.

Haber Web Editör: Sami Mutlu  Fotoğraf :Sami Mutlu