19.09.2018

2018 YILI EYLÜL AYI AYLIK MUTAT TOPLANTISI YAPILDI

2018 yılı eylül ayı  aylık mutat toplantısı 19.09.2018 Çarşamba günü İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ  başkanlığında  Müftülük Konferans salonunda yapıldı.

Sunuculuğunu v.h.k.i  Fikret Şahin ‘in yaptığı toplantı,Süleymaniye Camii vekil müezzin kayyımı Serkan Kaya’nın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Gündeme dair resmi yazıların tebliğinin ardından İlçe Müftüsü Mustafa  Akdağ’ın açılış ve selamlama konuşmasıyla devam etti.

Daha sonra samsun İlkadım Müftülüğüne tayini çıkan, müftülüğümüz vaizesi İlknur Kılıçarslan’ın veda konuşması,belge ve hediye takdimi, Aile ve rehberlik bürosunda görevlendirilen Ayşegül Açık’ın tanışma ve selamlama konuşması, müftülüğümüze yeni atanan vaiz Erdoğan Altuntaş’ın konuşması ve yurtdışına din görevlisi olarak gidecek olan İlçemiz Alemoğlu Camii imam–hatibi Eyüp Çeliker’in veda konuşmalarının ardından toplantı sona erdi.

Haber Web Editör: Sami Mutlu  Fotoğraf :Sami Mutlu