18.10.2017

İlçe Müftümüz Mehmet AKPINAR’a Veda Programı

2012 yılı Eylül ayından itibaren İlçemizde görev yapan İlçe Müftümüz Mehmet AKPINAR’ın, Konya Karatay İlçe Müftülüğüne atanması nedeniyle Müftülüğümüz personeli tarafından 13 Ekim 2017 Cuma günü veda yemeği programı düzenlendi.

Programa İl Müftüsü Vekili Mustafa ÖZDEMİR, il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, İlçemizdeki kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, daire personelimiz ve din görevlileri katıldı.

Programda konuşan İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR, “Bu güzel İlçemizde din hizmeti sunmak bizim için şereftir. Keşke daha fazlasını yapabilsek. Bunlar bizim görevimiz. Müftülerin hizmet alanları makamları ile sınırlı değildir. Tüm ilçenin sınırları onların görev alanıdır. Her ne yaptıysak birlikte yaptık. Bir başarı varsa bu cami görevlisi, Kur’an kursu öğreticisi, daire personeli, diğer kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve Turhallıların başarısıdır. Bu manada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca bu veda programını düzenleyerek bizleri onurlandıran meslektaşlarıma, mesai arkadaşlarıma hassetsen şükranlarımı sunuyorum. “ dedi.

Program sonunda sendika temsilcileri ve Müftülük çalışanları tarafından İlçe Müftümüz Mehmet AKPINAR’a plaket ve hediyeler takdim edildi.