20.11.2017

Kasım Ayı Toplantısı Yapıldı

2017 yılı  Kasım ayı toplantısı 15.11.2017 Çarşamba günü İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ'ın başkanlığında sabah saat 9:30 da Cami görevlileri ile öğleden sonra saat 14:30 da ise Kur'an Kursu Öğreticileri ile Müftülük Konferans Salonunda yapıldı. Asrimezarlık Camii İmam-Hatibi Ali ÖZTÜRK'ün okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başlayan tolantıda resmi yazıların tebliğ edilmesinin ardından  bir konuşma yapan İlçe müftüsü Mustafa AKDAĞ  Müftülüğümüzce sunulan din hizmetinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi,  yapılan faaliyetlerin  ilçe merkezi ile sınırlı tutulmadan imkanlar ölçüsünde belde, köy ve mahallelerde de gerçekleştirilmesi, yürütülen hizmet ve faaliyetlere bütün personelin aktif olarak katılmaları, yapılan faaliyetlerde istişare ve ekip çalışmalarının hakim kılınmasının önemini vurguladı. Ayrıca 1 ay önce emekliye ayrılan Ataköy Köyü Camii İmam-Hatibi Turan ACUN'un yaptığı veda konuşmasının ardından kendisine Hizmet Teşekkür belgesi takdim edildi. Daha sonra Diyanet Sen ilçe temsilcisi Halil DEMİR ile TDV SEN ilçe temsilcisi Mustafa çetin  ilçe müftüsü Mustafa AKDAĞ'ın görevine yeni başlaması nedeniyle hayırlı olsun dilekleriyle çiçek takdim ettiler.