21.12.2017

İl Müftüsü Ahmet ERDEM Din Görevlileri Grup Temsilcileri ile Toplantı Yaptı

İl Müftümüz Ahmet ERDEM Cami görevlilerimiz ve Kur'an  Kursu  Öğreticilerimiz  arasında  oluşturulan  çalışma grupları grup temsilcileri ile 20.12.2017 tarihinde  müftülük konferans salonunda toplantı gerçekleştirdi.  İlçe müftümüz Mustafa AKDAĞ,11 cami görevlisi  ve 8 Kur'an Kursu Öğreticisi grup temsilcilerinin katıldığı toplantıda İl Müftümüz Ahmet ERDEM‘in görevlilerimizin bir araya gelerek, kaynaşarak daha etkin din hizmeti sunmak amacıyla yaptıkları bu çalışmayı takdir ettiğini, bu projenin hayata geçirilmesi için yoğun mesai harcayan başta ilçe müftümüz Mustafa AKDAĞ ve ekibini tebrik ettiğini ifade ettiler.Toplantı grup temsilcilerinin yapmış olduğu faaliyetleri müzakereyle son buldu.