02.01.2018

Aile Okulu Devam Ediyor

Turhal İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunca, müftülük konferans salonunda hanımlara yönelik düzenlenen "Aile Okulu Eğitim Semineri" devam ediyor Seminere, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ, Vaizeler Kur’an Kursu Öğreticileri ve çok sayıda kayıt yaptırmış olan hanımlar katıldı.  Aile Okulu seminerinin ikincisini "Allah'ın Emaneti Çocuklarımız" konulu sunumuyla İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ verdi. İlçe Müftüsü Sayın AKDAĞ'ın yaptığı sunumda; çocuklar, Allah'ın birer emanetidir, nimet ve imtihanıdır. Bize emaneten verilen çocuklarımızı iyi bir eğitimden geçirmeliyiz. Onların ilk öğretmeni ebeveynleri olması nedeniyle güzel hasletleri çocuklara iyice aşılamak gerekir dedi. Yoğun katılımın olduğu program yapılan dua ile son buldu.

Haber Web Editör :İbrahim ÖZDEMİR