20.01.2018

Sabah Namazı Buluşması Bu Hafta Sanayi Camiinde Gerçekleştirildi.

Her Hafta Cumartesi günleri farklı bir camide uygulanmakta olan programın dokuzuncusu 20.01.2018 Cumartesi  günü sabah namazında, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İlçemiz merkez Sanayi Camiinde gerçekleştirildi. Özellikle de gençlerin yoğun katılım gösterdiği programa bayanlar da iştirak etti. Öncesinde Camii İmam-Hatibi Emin DEMİR'in okuduğu Yasin-i Şerif'in ardından sabah namazını Camii Müezzin-Kayyımı Lokman SÜRER kıldırdı. İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ'ın sohbeti ve akabinde Emekli Müftü Zekeriya KOÇ'un duasıyla devam eden program, yapılan kahvaltı ikramıyla birlikte sona erdi.

Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 27.01.2018 Cumartesi Günü Şatroba Köyü Camiinde gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Haber Web Editör: Fikret ŞAHİN/Fotoğraf: Metin BAYRAKTUTAR