06.02.2018

Umreye Gidecek Vatandaşlarımıza Seminer Düzenlendi

2018 Yılı Diyanet İşleri Başkanlığı umre organizasyonu ile ilçemizden Şubat ayında umreye gidecek olan vatandaşlarımıza yönelik İlçe Müftülüğü konferans salonunda seminer yapıldı. Asrimezarlık Camii İmam-Hatibi Ali ÖZTÜRK’ün  Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan seminerde,  İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ, tarafından umre ibadetinin önemi, umre menasiki, yolculuğa çıkmadan önce maddi ve manevi hazırlık, temel sağlık bilgileri konuları anlatımlı ve uygulamalı olarak gösterildi. Seminerin ikinci gününde de grup hocaları Asrimezarlık Camii İmam-Hatibi Ali ÖZTÜRK ile Katlı Camii İmam-Hatibi Hüseyin AKYÜZ ve hanımlara yönelik olarak İlçe Vaizesi İlknur KILIÇARSLAN tarafından seminer verildi. Akabinde umreye gideceklere Diyanet İşleri Başkanlığınca gönderilen umre malzemeleri dağıtıldı.

Haber Web Editör: İbrahim Özdemir/Fotoğraf:İbrahim Özdemir - Sami Mutlu