22.02.2018

2018 Yılı Şubat Ayı Toplantısı İlçe Müftülüğümüzde Gerçekleştirildi.

2018 yılı  Şubat ayı toplantısı 21.02.2018 Çarşamba günü Tokat Vali Yardımcısı Dr. Mehmet GÖDEKMERDAN ve Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER'in katılımıyla, sabah saat 10:00 da Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Sunuculuğunu VHKİ Fikret ŞAHİN’in yaptığı program Sanayi Camii İmam-Hatibi Emin DEMİR'in okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı. Resmi yazıların tebliğinin ardından açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığınca düzenlenen "Etkili Din Görevlisi, Etkin Din Hizmeti" Konulu Hizmet İçi Eğitim Seminerine katılan Kuşoturağı Köyü Camii İmam-Hatibi Ali ÖZ ile Sarıkaya Köyü Camii İmam-Hatibi Salih ÇAK'ın yapmış olduğu sunumu müteakip Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER ve Tokat Vali Yardımcısı Dr. Mehmet GÖDEKMERDAN'ın yapmış oldukları konuşmalarla devam etti. Program, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ'ın Vali Yardımcısı ve Kaymakam Bey'e çiçek takdimi  ile sona erdi.

Haber Web Editör: İbrahim Özdemir-Fikret ŞAHİN/Fotoğraf:İbrahim Özdemir - Sami Mutlu