04.03.2018

Sabah Namazı Buluşmasının 15. si Bu Hafta Kazım Karabekir Camii'nde Gerçekleştirildi.

Her Hafta Cumartesi günleri farklı bir camide uygulanmakta olan programın  onbeşincisi 03.03.2018  Cumartesi  günü sabah namazında, Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İlçemiz Merkez Kazım Karabekir Camii'nde gerçekleştirildi. Özellikle de gençlerin yoğun katılım gösterdiği program, İmam-Hatip Lisesi öğrencilerinin namaz öncesinde okuduğu Kur'anı Kerim, Kazım Karabekir Camii İmam-Hatibi Celal ATAMTÜRK'ün  sabah namazını kıldırması ardından İmam-Hatip Lisesi öğrencisi Umut BEDİR'in  tesbihatı, Emekli Müftü Bahattin ÇİNPOLAT'ın  yapmış olduğu dua ve kahvaltı ikramıyla son buldu.

Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 10.03.2018 Cumartesi Günü Yazıtepe Köyü Ensar Camiinde gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Haber Web Editör: İbrahim ÖZDEMİR/Fotoğraf: Sami MUTLU