23.03.2018

Şehidimiz Gökhan GÜLLÜ Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zeytin Dalı operasyonu kapsamında Suriye’nin Afrin kentinde arama tarama faaliyetleri sırasında önceden tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan hemşehrimiz Piyade Sözleşmeli Er Gökhan Güllü (25)Turhal’da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Piyade Sözleşmeli Er Gökhan Güllü’nün cenazesi, Turhal Devlet Hastanesi morgundan alınarak helallik alınmak üzere Celal Mahallesi’ndeki baba ocağına getirildi.

Daha sonra Kesikbaş Camii’nde kılınan Cuma Namazı’nın ardından Şehit Güllü için Cumhuriyet Meydanı’nda İl Müftü Yardımcısı Ünal Tan tarafından cenaze namazı kıldırıldı.

Cenaze namazının ardından okunan dualarla şehidin naaşı, tören mangasının omuzlarında cenaze aracına kadar taşındı. Şehidin cenazesi Din Görevlilerinin okumuş olduğu Yasin-i şerif kısa sureler ve İlçe Müftüsü Sayın Mustafa AKDAĞ'ın Duasıyla birlikte Turhal İlçe Merkezindeki Asri Mezarlığı’nda toprağa verildi.