09.04.2018

Sabah Namazı Buluşmasının 20. si Bu Hafta Kalaycık Köyü Camii'nde Gerçekleştirildi.

Her Hafta Cumartesi günleri farklı bir camide uygulanmakta olan programın yirmincisi  07.04.2018 Cumartesi günü sabah namazında, İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla İlçemiz Kalaycık Köyü Camii'nde gerçekleştirildi. Özellikle de gençlerin yoğun katılım gösterdiği program, Kalaycık Camii İmam-Hatibi İbrahim KARAHAN'ın namaz öncesinde okuduğu Kur'anı Kerim, ardından sabah namazını kıldırması, Asrimezarlık Camii İmam-Hatibi Ali ÖZTÜRK'ün tesbihatı, İlçe Müftümüz Mustafa AKDAĞ'ın sohbeti, akabinde Emekli Öğretmen Zekeriyya KOÇ'un yapmış olduğu dua ve kahvaltı ikramıyla son buldu.

Bir sonraki Sabah Namazı Buluşması 14.04.2018 Cumartesi Günü Salihler Camiinde  gerçekleştirilecektir. Tüm halkımız davetlidir.

Haber Web Editör: İbrahim ÖZDEMİR/Fotoğraf: Sami MUTLU