19.04.2018

2018 Yılı Nisan Ayı Toplantısı İlçe Müftülüğümüzde Gerçekleştirildi.

2018 yılı  Nisan ayı toplantısı 18.04.2018 Çarşamba günü İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ başkanlığında Turhal İlçe Emniyet Müdürü Tahsin ŞAHİN'in katılımıyla, sabah saat 10:00 da Müftülük Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Sunuculuğunu VHKİ Fikret ŞAHİN’in yaptığı program Eski İskele Camii İmam-Hatibi Erhan OCAK'ın okuduğu Kur'an-ı Kerim ile başladı. Resmi yazıların tebliği, Din İstismarı ve Kudüs Sevdamız adlı sinevizyon gösterilerinin ardından açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Mustafa AKDAĞ yaptı. Turhal İlçe Emniyet  Müdürü Tahsin ŞAHİN'in dolandırıcıların kullandıkları yöntemler ve meskün mahalde silah kullanımı ile ilgili yapmış olduğu sunum ile devam eden program, İlçemiz Kızkayası Köyü Camii İmam-Hatibi olarak görev yapmakta iken Zile İlçe Müftülüğüne VHKİ olarak naklen atanan Fahrettin BÖĞREK'in vedalaşmasının ardından ilçe müftüsü Mustafa AKDAĞ'ın kendisine Teşekkür Belgesi takdimi ile sona erdi.

Haber ve Fotoğraf Web Editör: İbrahim Özdemir