28.03.2017

Aile Okulu Belge Töreni...

Turhal İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 27 Aralık 2016 -28 Mart 2017 tarihleri arasında 3. sü düzenlenen Aile Okulu’nun son dersi ve Belge Töreni Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Belge törenine Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat İl Müftüsü Ahmet Erdem birer konuşma yaptılar. Konuşmalarınardından Aile Okulu kurslarına katılan 72 kursiyere katılım belgesi ve Kur'an-ı Kerim verildi. Programa ayrıca Turhal Kaymakamı Dr. Ahmet Süheyl ÜÇER, İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, Aile Okulu’nda ders veren öğretim üyeleri, kursiyerler ve yakınları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Program sonunda Aile Okulunda ders veren öğretim üyelerine teşekkür edilerek Başkanlığımız yayınlarından hediye verildi.

28.03.2017

Haber: İbrahim ÖZDEMİR