09.09.2019

ŞEHİT PİYADE UZMAN ÇAVUŞ HALİL GEDİK İÇİN MEVLİD PROGRAMI DÜZENLENDİ

Fırat Kalkanı Harekâtında şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Halil Gedik için Turhal Üçyol Köyü’nde mevlidi şerif okutuldu.

Öğle Namazı öncesi evinin önünde  okunan mevlid-i şerif programına İlçe Kaymakamı Ali Gökay, İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili, Turhal Belediye Başkanı İlker Bekler, İlçe Jandarma Kom. J.Binbaşı Aksoy Ağatürk, İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan Mevlid-i şerif  ve  İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili tarafından yapılan duanın ardından, öğle namazı sonrası şehit Uzman Çavuş Halil Gedik’in kabri ziyaret edildi. Burada okunan Kuran-ı Kerim’in ardından İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ tarafından şehidimiz ve tüm şehitlerimiz için yapılan duanın ardından program sona erdi.

HaberWeb Fotoğraf :Sami MUTLU