14.10.2019

İMAM- HATİP MÜDÜRLERİ VE DİYANET SEN TEMSİLCİLERİNİN ZİYARETİ

"Camiler ve Din Görevlileri Haftası" münasebetiyle Turhal İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ali Taştan, Kız  İmam Hatip Lisesi Müdürü  Hasan Tosun,  Neziha – Kazım Atıcı Ortaokulu Müdürü Bekir Şahin, Ahmet Dinçer İmam Hatip Ortaokulu Müdürü  Yunus Bulut, ve  Turhal İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cüneyt Aydın ve Diyanet Sen Turhal Temsilcisi  Halil Demir, sendika üyeleri A.Kadri Çalışkan ve Erhan Ocak, İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ’ı  makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette  Din Görevlilerinin  sorunları ile ilgili görüş alışverişinde bulunan  okul müdürleri ve Diyanet Sen temsilcileri Camiler ve Din Görevlileri Haftasının  camia için hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

İlçe Vaizleri Erdoğan Altuntaş, Ayşe Gül ve Ayşegül  Açık’ ında hazır bulunduğu ziyarette İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

HaberWEb Fotoğraf  : Sami Mutlu