16.01.2018

Din Görevlileri Toplantımız Kaymakamımız Adnan TEZCAN Başkanlığında Yapıldı.

Ocak Ayı mutad Aylık toplantımız Zile Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Toplantı Salonunda İlçe Merkezinde ve Köylerimizde görev yapan Din Görevlilerimiz ile Sayın Kaymakamımız Adnan TEZCAN'nın Başkanlığında yapıldı. İlçe Müftümüz İdris ÖZARSLAN’ında katıldığı toplantıda,  Kaymakamımız Adnan TEZCAN Din Görevlilerine hitaben bir konuşma yaptı.Konuşmasında; “Dünyanın en güzel mesleklerinden birinin imamlık mesleğidir, bundan dolayı Din görevlilerimiz her zaman toplumumuzda büyük bir saygı görmektedir.İmamlık peygamber mesleğidir. Din görevlilerimizin her zaman her yerde toplumu aydınlatma gibi bir vazifeleri vardır. İmam, mahallesine, köyüne iyilik getiren  toplumla iç içe olan örnek insan demektir."

Kaymakamımız TEZCAN; "Din görevlilerimize birlik ve beraberlik vurgusu yaparak görevlerinizi yaparken vatandaşlarımıza karşı da sevgi, saygı ve hoşgörü kuralları içinde davranmalarını tavsiye etti. Camilerimizde temizlik ve hijyen konusunda  hassasiyet gösterilmesi  istedi."

16.01.2018