03.10.2017

CAMİLER HAFTASI MÜNASEBETİYLE HUZUREVİ VE ŞEHİT AİLELERİNİ ZİYARET

2017 yılı “Cami, Şehir ve Medeniyet" temasıyla  1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanmakta olan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebeti ile İlçe Müftümüz İdris ÖZARSLAN beraberinde Uzman Vaizimiz Ahmet DOĞRU, Şeyhali Camii İmam- Hatibi İsmail TAMBOĞA, Müftülük Veri Hazırlama Memuru İbrahim KOÇ ve İsmail YILDIZ ile birlikte İlçemiz Şehit Ailelerinden Hac vazifesini ifa edenleri  ve Zile Huzur evi  Yaşlı, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ziyaret ettiler.

İlk Ziyaretimiz Hac görevlerini yaparak dönüş yapan ilçemiz Yunusemre Mahallesinde ikamet eden Şehit Teğmen Emre AS’ın Annesi Meliha AS ve Babası Ömer AS  ziyaret edilerek, Yıldıztepe köyümüzde ikamet eden Şehit yakınlarımızdan; 15 Temmuz Şehidimiz Hüseyin KISA’nın  Babası Mehmet KISA ve Ailesi,  Şehit Er Mustafa Akarsu’nun  Babası Bilal AKARSU ve Ailesi de  ziyaret edildi.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle gerçekleştirdiğimiz ziyaretler Zile Huzur evi  Yaşlı, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ile sona erdi.

Şehit yakınlarımız ve Huzurevi sakinlerimiz ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

03.10.2017