22.06.2019

OLUKMAN KÖYÜ YENİ CAMİİ DUALARLA AÇILDI.

Tokat Valimiz Dr. Ozan Balcı, İlçemiz Olukman Köyü’nde cami açılış törenine katıldı.

Olukman Cami bahçesinde düzenlenen açılış töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. İlçemiz Sultanahmet Camii Müezzini Behlül Gündüz okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile devam eden törende İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili yaptığı konuşmasında"Camiler Kabenin şubesidir.Biz Camileri inşa ve imar ederiz bugünden itibarende bu güzel cami bizleri imar etmeye başlayacak.Caminin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum"dedi.

İlçemiz Uzman Vaizi Ahmet Doğru hocamızın yaptığı duadan sonra Caminin açılış kurdelasını Valimiz Dr. Ozan Balcı ve programa katılan davetliler tarafından kesildi.Valimiz Dr. Ozan Balcı köy camisinin vatandaşlara hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Açılışa  Zile Kaymakamımız Kubilay Ant, Adalet Bakanlığı Hukuk İşleri Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Avşar, Yargıtay Üyesi Mustafa Artuç, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Kenan Türk, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, İl Müftümüz Ömer Faruk Bilgili, İlçe Müftümüz İdris Özarslan ve köy halkı katıldı.