04.07.2019

HACI ADAYLARI TANIŞMA VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

2019 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı organizasyonu ile İlçemizden bu yıl hacca gidecek olan 50 kişilik hacı adayının katılımıyla tanışma ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Müftülüğümüz toplantı Salonu’nda Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda hacı adayları kafilede görev yapacak görevliler ile tanıştırıldı.Daha önce çeşitli eğitim seminerlerinden geçen hacı adaylarımıza bu kez kafile bilgileri ve uçuş programları ile ilgili bilgiler verildi.

İlçemizden yola çıkacak hacılarımızın kafile başkanlığını yapacak olan Turhal İlçe Müftüsü Mustafac AKDAĞ, çok kıymetli bir yolculuğa çıkacaklarını belirterek, hacı adaylarına hac organizasyonuna ilişkin bilgi vererek hac ibadetinin önemine değindi.

Toplantıya Sivas 4. Kafile Başkanı Turhal Müftüsü Mustafa AKDAĞ, Tokat Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Halit KARTAL, İlçe Müftümüz İdris ÖZARSLAN, Kafilede görevli din görevlileri ve hacı adaylarımız katıldı.