07.08.2019

İLÇEMİZDE 2019 YILI YAZ KUR'AN KURSLARI ARASI FUTBOL TURNUVASI YAPILDI.

İlçemiz Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğünün organize ettiği ve Zile Gençlik Merkezinin destekleriyle yapılan 2019 yılı Yaz Kuran Kursları arasında düzenlediğimiz futbol turnuvası kıyasıya mücadeleye sahne oldu. İlçemiz Müftü Arif Kılıç Kur'an Kursunu mağlup eden Yunus Emre Camii Kuran Kursu 2019 yılı şampiyonu oldu.

31 Temmuz-7 Ağustos Tarihleri arasında düzenlenen Zile Camileri Yaz Kur'an Kursları arası Futbol turnuvasına 6 takım katıldı. Turnuvanın son gününde yapılan ödül törenine; Tokat İl Gençlik ve Spor Müdürü Cemil ÇAĞLAR, İlçe Müftümüz İdris ÖZARSLAN, İlçe Sağlık Müdürü Abdullah TOSUN ve diğer daire amirleri katılarak takımlara hediye takdiminde bulundular.

İlçe Müftümüz Özarslan ise yaptığı açıklamasında "Turnuvanın yapılmasında emeği geçen İlçe Gençlik Merkezi Müdürü sayın Murat PEŞMEN ve ekibine, İlçe Gençlik Koordinatörümüz Ahmet Coşgun'a, turnuvanın yapılabilmesi için takım oluşturan değerli hocalarımıza, asıl işin mimarı olan öğrencilerimize ve  ailelerine teşekkür ederiz" dedi.