16.07.2021

EMİN KAPLAN

1981 yılında Rizede dünyaya geldi.İlköğetimini ve İmam Hatip lisesini Samsunda tamamladı.1999 yılında başlamış olduğu Erzurum Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesini  2003 yılında bitirmesinin ardından,2004 yılında memuriyetine Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde vekil imam hatip olarak Samsun Bafrada başladı.2005 yılında kısa dönem askerlik görevini Çanakkalede ifa edip 2008 yılında İstanbul Haseki Dini Yüksek ihtisas Merkezine kursiyer olarak katıldı.İhtisas eğitimini tamamladığı 2011 yılıyla 2012 yılında İstanbul avcılarda bir yıl kadar imam hatiplik görevinde bulundu.2012 yılında Cezaevi Vaizi olarak Çorum İl Müftülüğüne atandı.2016 yılında Göreevde Yükselme sınavını kazanması sonucu Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü olarak Sinop İl Müftülüğünde görevini sürdürdü.2018 yılında girdiği İlçe Müftülüğü sınavında başarılı bulunarak 2019 yılında Amasya İli Hamamözü ilçe müftülüğü ile görevlendirildi.Ardından Almus İlçe Müftülüğüne naklen atanan ve  12.07.2021 tarihinde göreve başlayan Emin KAPLAN Hocamız Evli ve iki çocuk babası olup halen Hadis alanında yüksek lisans eğitimine devam etmekte olup Arapça ve Osmanlıca bilmektedir.

ALDIĞI SEMİNERLER

1.HELAL GIDA BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

2.YAŞAM KOÇLUĞU EĞİTİMİ VE SERTİFİKASI

3.ETKİLİ İLETİŞİM STRATEJİLERİVE BEDEN DİLİ SERTİFİKASI