19.11.2018

2018 YILI MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI PROGRAMI

Artova İlçe Müftülüğümüzce 2018 Yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında 19.11.2018 Pazartesi günü saat 13.30 da Gençlik Hizmetleri Ve İlçe Spor Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda Mevlid-i Nebi Haftası programı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamımız, İlçe Belediye Başkanımız ve diğer Kurum Amirlerimizin yanı sıra Öğrenciler ve İlçe Halkımız iştirak ettiler. Program Saygı duruşu, İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. İlçe Müftümüz sefer ALICI' nın açılış konuşmaları ve 04-06 Yaş Grubu Kur'an Kursu öğrencilerimizin gösterilerinin ardından Tokat İl Müftü Yardımcımız Cabir ÇELİK tarafından "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferans icra edildi. Konferansın akabinde 04-06 Yaş Grubu Kur'an Kursu Öğrencilerine hediyelerinin takdiminden sonra program son buldu.