20.03.2023

İlçe Müftümüz için düzenlenen veda programları

Başçiftlik Müftümüz Sn Fatih ÇAKIR'ın Samsun - Yakakent ilçe Müftüsü olarak atanması vesilesiyle İlçe Kaymakamımız Sn. Serhat BAĞCI kendilerine Başarılar Belgesi takdim ederek Başçiftlik'te yapmış olduğu hizmetler için teşekkür edip yeni görevinde başarılar diledi.

Tokat İl Müftüsü Sn. Abdullah Pamuklu da Başçiftlik Müftülüğünü ziyaret edip İlçe Müftümüz Fatih ÇAKIR'a plaket takdim edip başarılar diledi.

Başçiftlik Belediye Başkanı Sn. Murat Tuncer de İlçe Müftümüze İlçemize yapmış olduğu katkılar için teşekkür edip bir hatıra çini takdim etti. Niksar Müftülüğü personeli ile ilçe Müftümüzü ziyaret eden Niksar İlçe Müftüsü Sn İlhami Şahin de Müftümüze bir hatıra minyatür sandık hediye etti.

Başçiftlik ilçe Müftülüğü personeli İlçe Vaizi Sn Hakan Teber öncülüğünde ilçe Müftümüze veda yemeği düzenleyip çeşitli hediyeler takdim ettiler.

İlçe Müftümüz Sn Fatih ÇAKIR başta Sn Kaymakamımıza, İl Müftümüze Belediye Başkanımıza, Müftü meslektaşına ve birlikte görev yaptığı tüm görev arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti.