27.12.2023

Tokat İl Müftüsü Esat Yapıcı İlçemizi Ziyaret Etti

İl Müftüsü Esat Yapıcı çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere ilçemize geldi.

Ziyaretler kapsamında İlçe Müftüsü Bekir Ertürk ile müftülük makamında görüşen İl Müftüsü Esat Yapıcı yürütülmekte olan hizmetler konusunda bilgi aldı. Gerçekleşen ziyarette İlçe Müftüsü Bekir Ertürk müftülük ve gençlik koordinatörlüğü faaliyetleri, hafızlık eğitimi ve ihtiyaç odaklı Kur’an kursları ve 4-6 yaş Kur’an kursu ile ilgili bilgiler verdi.

Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak, Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl ve Tanoba Belediye Başkanı Vural Özdemir İl Müftüsü Esat Yapıcı ve İlçe Müftüsü Bekir Ertürk tarafından makamlarında ziyaret edildi.

Tanoba Beldesinde inşaatı devam eden Muhammed Emin Saraç Camii’ni ziyaret eden il ve ilçe müftüsü yetkililerden devam eden çalışmalarla ilgili bilgi aldılar ve çalışmaları yerinde incelediler.

İl Müftüsü yatılı Kur’an kursları olan Merkez Kız Kur’an Kursu, Vahdet Kur’an Kursu, Evyaba Kur’an Kursu ve 15 Temmuz Şehitler 4-6 yaş grubu Kur’an Kursunu da ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde İl Müftüsü Esat Yapıcı öğrencilerle sohbet etti. İl müftüsü öğrencilere Kudüs bilinci ve devam eden işgalde zorluklar altında yaşam mücadelesi veren Filistin’lilere dua etmenin önemini vurguladı. İl müftüsü hafızlık ve hafızlık müessesesinin önemine dair tecrübe paylaşımında bulunarak çıktıkları bu güzide yolda öğrencilere kolaylıklar diledi.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Müftüsü Bekir Ertürk İl Müftüsü Esat Yapıcı’ya teşekkür etti.