07.03.2024

"Gençlik ve İnanç Problemleri" Konulu Seminer Düzenlendi

Erbaa Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü "Başarıya Koşanlar Anlatıyor" projesi kapsamında "Gençlik ve İnanç Problemleri" konulu seminer düzenledi.

İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenli olarak her ay yapılması planlanan ve alanında başarılı olan konukların konuşmacı olarak katıldığı,ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik programın Mart ayı konuğu TOGÜ İslami İlimler Fakültesi Din Bilimleri Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi ve Erbaa Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet Demirtaş oldu.

Erbaa Müftülüğü konferans salonunda düzenlenen ve İlçe Müftüsü Bekir Ertürk'ün de katıldığı seminere yoğun katılım sağlayan gençler konuşmacıyı ilgiyle dinledi.

"Gençlik ve İnanç Problemleri " konulu seminerde Prof. Dr. Mehmet Demirtaş sunum sonrası soru cevap kısmında gençlerin sorularına yanıtlar verdi.

İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen program İlçe Müftüsü Bekir Ertürk'ün teşekkür konuşması ve Prof. Dr. Mehmet Demirtaş'a plaket takdimi ile sonra erdi.