19.03.2024

Şiir Okuma ve Resim Yapma Yarışmasında Dereceye Girenler Ödüllerini Aldı

Diyanet İşleri Başkanlığı Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye geneli il ve ilçelerde  lise öğrencilerine yönelik "18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi" etkinlikleri kapsamında "Çanakkale Ruhu" temalı resim yarışması,ortaokul öğrencileri arasında da İstiklal Şairi Âkif konulu şiir okuma yarışması düzenlendi.

Erbaa müftülüğü de bu kapsamda şiir okuma ve  resim yapma yarışması gerçekleştirdi.

Ortaokullara yönelik düzenlenen şiir okuma yarışmasında  Hüseyin Özdilek Ortaokulu öğrencisi Nehir Demir birinci oldu.

Liselere yönelik Çanakkale Ruhu konulu resim yarışmasında  birinci Fatih Anadolu Lisesi öğrencisi Nevin Nur Önder olurken,Erek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Hilal Betül Uzun ikinci,Erek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Havva Sare Aslan ise  üçüncü oldu.

Düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencileri tebrik eden İlçe Müftüsü Bekir Ertürk öğrencilere hediyelerini takdim ederek, yarışmalara katılım sağlayan tüm öğrencilere ve emek veren öğretmenlere teşekkür etti.