19.03.2024

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi Münasebetiyle Programlar Düzenlendi

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. Yıldönümü vesilesi ile Büyük Cami'de  Mevlid-i Şerif ve Dua Programı düzenlendi.

Düzenlenen programda Erbaa müftülüğü din görevlilerinden oluşan tasavvuf musikisi korosu Kur’an-ı kerim, ilahi, kaside ve mevlid-i şerif okudu. Erbaa da Çanakkale şehitleri ve tüm şehitlerimiz için okunan  hatm-i şeriflerin duasını İlçe Vaizi Turan Ali
Durupınar yaptı.

Etkinlikler  kapsamında  Erbaa Şehitliğinde de program düzenlendi. Erbaa Kaymakamı Dr. İsmail Altan Demirayak,kamu kurum temsilcileri, gaziler ve vatandaşların katıldığı programda, okunan Kur’an tilaveti ve günün anlamına yönelik konuşmalardan sonra, şehitler için okunan Kur’an-ı Kerim tilavetinin duasını İlçe Müftüsü Bekir Ertürk yaptı.