25.03.2024

Başkanlık Müftüsü Muharrem Genç Ramazan Ayı Programı Kapsamında İlçemizdeydi

2024 Yılı Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında ilçemize gelen Diyanet İşleri Başkanlığı Başkanlık Müftüsü Muharrem Genç vaaz ve irşad programı sonrası  Yatılı Kız ve Erkek Hafızlık Kur'an Kurslarını ve Diyanet Gençlik Merkezini ziyaret etti.

İlk olarak İlçe Müftülüğünü ve İlçe Müftüsü Bekir Ertürk 'ü makamında ziyaret eden Müftü Genç,daha sonra  Büyük Cami'de öğle namazı öncesi "Ramazan ve ahiret bilinci" konulu sohbet gerçekleştirdi.

Başkanlık Müftüsü Muharrem Genç öğle  namazı sonrası Merkez Kız Kur'an Kursu,Vahdet Kur'an Kursu ve Evyaba Kur'an Kursunu ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

Kur'an Kurslarını ziyaretinde hafızlığın önemine değinen Genç,Kur'an Kursu öğreticilerine emekleri için teşekkür etti ve öğrencilere başarılar diledi.

Erbaa Yavuz Sultan Selim Camii Diyanet Gençlik Merkezini de ziyaret ederek görevlilerden bilgiler alan Başkanlık Müftüsü Muharrem Genç,gençlik merkezinde Esma-ül Hüsna konulu Hat Sanatı çalışması yapan gençlerle de bir araya geldi.

Programlarda İlçe Müftüsü Bekir Ertürk Müftü Genç'e refakat etti.