04.04.2024

Gazzeli Çocuklara Anlamlı Bağış

Erbaa Yavuz Sultan Selim Kur'an Kursu 7-10 yaş grubu öğrencileri kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını Gazze'deki çocuklara bayram harçlığı olarak  gönderdiler.

Kur'an Kursu öğrencileri kurslarındaki kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarını teslim etmek üzere ilçe müftülüğünü ziyaret ettiler.

Türkiye Diyanet Vakfı Erbaa Şubesi adına Filistin'e  gönderilmek üzere minik öğrencilerin yardımlarını   teslim alan İlçe Müftüsü Bekir Ertürk,"Ramazan bayramında kendilerini değil Gazze'deki kardeşlerini düşünerek harçlıklarını bağışlayan minik kardeşlerimizi tebrik ediyorum.Yavrularımıza ve böyle duyarlı bireyler yetiştiren aileleri ile kurs hocamıza çok teşekkür ediyorum. Böyle çocukların yetişiyor olması geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor."dedi.

İlçe Müftüsü Bekir Ertürk  öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı aylık yayınlarından olan Diyanet Çocuk Dergisini hediye ederek uğurladı.