27.02.2020

İlçe Müftümüz Erbaa Devlet Hastanesinde Düzenlenen Regaib Kandili Programına Katıldı

Erbaa Devlet Hastanesinde Regaib Kandili münasebetiyle program düzenlendi.

Erbaa müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı ve aynı zamanda Erbaa Devlet Hastanesi Manevi Destek Uzmanı İzzet Yıldız ve hastane yönetimi organizesinde ilk olarak hasta ziyaretleri gerçekleştirildi. İlçe müftüsü Muhammet Kara ve ilçe vaizi Yavuz Arslan, Devlet Hastanesi başhekimi, başhekim yardımcısı ve görevlilerinde katıldığı ziyaretlerde, hastanede yatan hastalar ve yakınlarının kandilleri tebrik edildi.

Hasta ziyaretleri sonrası Devlet Hastanesi konferans salonunda Regaib Kandili programı düzenlendi. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, manevi destek uzmanı İzzet Yıldız alanıyla ilgili çeşitli bilgiler paylaştı. İlçe müftüsü Muhammet Kara’nın konferans konuşması sonrası, ilçe vaizi Yavuz Arslan’ın yaptığı dua ile program sona erdi.