11.03.2020

Mart Ayı Personel Toplatısı Düzenlendi

Erbaa müftülüğü Mart ayı personel toplantısı müftülük konferans salonunda düzenlendi.

Erbaa müftülüğünün, personele aktarılması kararlaştırılan konular üzerinde istişareler de bulunmak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği personel toplantılarının sabahki bölümüne din görevlileri, öğleden sonraki bölümüne ise Kur’an kursu öğreticileri katıldı.

Kur’an-ı kerim tilavetiyle başlayan toplantı da ilçe müftümüz Muhammet Kara din görevlilerine görev alanları ile ilgili çeşitli konuları aktardı.

Toplantı gündeminde belirlenen ve başkanlığın duyurulmasını istediği konular din görevlileri ve Kur’an kursu öğreticileri ile paylaşıldı.

Dilek ve temenniler bölümüyle Mart ayı personel toplantısı sona erdi.