06.10.2020

Erbaa'da '' Camiler ve Din Görevlileri Haftası''Münasebetiyle Kur'an-ı Kerim Okundu

Erbaa Müftülüğü tarafından ‘‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’’ etkinlikleri kapsamında Büyük Cami’de program düzenlendi.

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl 1-7 Ekim tarihleri arası kutlanmakta olan ‘‘Camiler ve Din Görevlileri Haftası’’ münasebetiyle Büyük Cami’de, ahirete irtihal eden din görevlileri için Kur’an-ı Kerim okundu ve din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ve vatandaşlar tarafından okunan hatmi şeriflerin duası yapıldı.

Tüm dünyada etkili olan yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında maske takılarak ve sosyal mesafe kuralları gözetilerek düzenlenen programa vatandaşlar ilgi gösterdi.