13.02.2020

AİLE OKULU PROGRAMI BAŞLADI

Niksar İlçe Müftülüğü konferans salonunda düzenlen seminere, ilçedeki kadınlar ve erkekler eşleri ile beraber katıldı. Seminerde konuşan Niksar İlçe Müftüsü İsa SOLMAZ, güçlü ve sağlıklı toplulukların en önemli özelliklerinden birinin, sağlıklı iletişim konusundaki yetenekleri olduğunu söyledi. İletişim becerileri, iletişimin tanımı, süreci, çeşitleri ve etkili dinleme başlıklarında bilgilendirme yapan Niksar İlçe Müftüsü İsa SOLMAZ, doğru bilinen yanlışların çok büyük sorunlar oluşturabileceğini, anne babanın bu konuda bilinçlenmesi gerektiğini ifade etti. Müftü SOLMAZ, "Günümüzde anne babalık kolay değil. Çocukları yarına en iyi şekilde hazırlamak için anne babaların daha donanımlı olması gerekir. Çocukları yarınlara en iyi şekilde hazırlamak öncelikle ebeveynin sorumluğundadır. Ebeveynin doğru bildiği yanlışlar çocukların gelişimi adına ciddi risktir" dedi. Niksar İlçe Müftüsü İsa SOLMAZ, seminerlerin önümüzdeki haftalarda da devam edeceğini belirtti.