17.02.2020

2020 YILI ŞUBAT AYI PERSONEL TOPLANTISI YAPILDI

İlçe Müftülüğümüz bünyesinde görev yapan İmam-Hatip ve Müezzin Kayyımlar ile 2020 yılı Şubat ayı personel mutad toplantısı, İlçe Kaymakamımız Sinan KORKMAZ  başkanlığında 17.02.2020 Pazartesi günü İmam Hatip Ortaokulu Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda gündem maddeleri, talimatlar ve duyurular görüşüldükten sonra, İlçe Kaymakamımız Cami görevlilerimizin çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ayrıca İlçede ve köylerde ihtiyaç sahibi kimselerin tespit edilmesi, Cami ve Kuran Kursu ihtiyaçlarının belirtilmesi ve giderilmesi konusunda fikir alışverinde bulunuldu.

İlçe Kaymakamımız  toplantı sonrası Din görevlisi personelimize Valiliğin hediye etmiş olduğu kitapları takdim ettikten sonra Müftülüğümüze ziyarette bulundu.