17.07.2020

İLÇEMİZDE "15 TEMMUZ DEMOKRASİ ve BİRLİK GÜNÜ" ŞEHİT ve GAZİLERİ ANILDI

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, tüm yurtta olduğu gibi  İlçemizde de kaymakamlık,belediye ve müftülüğümüz tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle hatırlandı.

15 Temmuz Günü gün boyunca yapılan etklinliklerle devam etti. Saat 14.00 da Menteşe Köyü ve Çiftlik Köyünde bulunan şehitlerimiz İlçe Kaymakamımız Sn. Sinan KORKMAZ'ında katılımıyla Kur'an-ı Kerimin tilavetinden sonra İlçe Müftümüz Haydar HÜYÜK'ün duasıyla kabirleri başında yad edildi.

15 Temmuz akşamı başlayan programda vatandaşlarımızın katılımıyla Koronavirüs(Covid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek tüm şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunun ardından, istiklal Marşı okundu. İlçe Müftümüz Haydar HÜYÜK hocamızın Kur'an-ı Kerim  tilavetiyle devam edildi.

Günün anlam ve önemine binaen konuşmasını Kaymakamımız Sinan KORKMAZ gerçekleştirdi. Akabinde Üzümören Belde Başkanı İsmail KARAKAŞ ve İlçe Belediye Başkanı Erdoğan YILMAZ'ın konuşmaları oldu.

İlçe Müftülüğümüz koordinesinde Kur'an-ı Kerim tilaveti, dualar ve ilahiler okunmasının ardından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik konulu sinevizyon gösterimi yapıldı.İlçe Müftümüz Haydar HÜYÜK hocamızın duasıyla program tamamlandı.