19.08.2020

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ 2. NİKAH AKDİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

İl ve İlçe Müftülüklerine nikah kıyma yetkisi verilmesi ile birlikte 2incisi düzenlenen nikah töreninde İlçe Müftümüz Haydar HÜYÜK, şahitler huzurunda İlçemiz nüfusuna kayıtlı Konya Akşehirde Müezzin-Kayyım olarak görev yapan Hasan Basri ÇEVİK ile İlçemiz Müftülüğü Erkilet Mahallesi Sivri Camii İmam-Hatibi Osman ÇELİK hocamızın kızı Raziye Çelik çiftinin nikahını kıyarak çiftlere mutluluklar diledi ve tavsiyelerde bulundu.

Nikâh merasiminin ardından İlçe Müftüsü Haydar HÜYÜK Hocamız çiftlerde evlilikleri boyunca bulunması gereken özellikler, yerine getirilmesi gereken dinî vecibeler ve diğer konularda nasihatte bulundu.mutlulukları için hep birlikte dua edildi..

Evlilik cüzdanını geline teslim ederken evliliğin devam edebilmesi için eşlerin yapması gerekenlerle ilgili bilgi verdi.Müftülük olarak törenin sonunda Her iki aileye mutluluklar dilendi.