28.09.2020

"EVİMİZİN NEŞESİ KUR'AN SESİ"

Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerimin çağlar üstü evrensel mesajını daha geniş kitlelere ulaştırmak, çocuklarımızın Kur'ana ilgisini iştiyakını desteklemek ve salgın nedeniyle evde geçirdiğimiz günleri Kur'an ile ihya etmek amacıyla Türkiye Diyanet Vakfımız ile işbirliği içerisinde gerçekleştirilen "Evimizin Neşesi Kur'an Sesi" temalı Kur'an-ı Kerimi güzel okuma yarışmasına katılımından dolayı Diyanet İşleri Başkanımızdan İlçemiz Ocaklı Köyü Camii İmam-Hatibi Nihat YALÇIN hocamızın oğlu Efekan Akif YALÇIN'a Teşekkür Belgesi ve Kur'an-ı Kerim hediye etti.

Bu anlamlı hediyeyi kendisine takdim etmek üzere İlçe Müftü Vekili Önder ARIK hocamızın düzenlediği törenle yavrumuza teslim edildi. Müftülük ailesi olarak bizde kendisini tebrik eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.