15.12.2023

PAZAR MÜFTÜLÜĞÜ'NDEN FİLİSTİN YARARINA KERMES

Pazar İlçe Müftülüğümüz tarafından, 15 Aralık Cuma günü Müftülük Binası altında Filistin Yararına kermes düzenlendi.

Kermes, Pazar Kaymakamımız Mehmet Miraç DEMİR ve ilçe protokolünün katılımıyla başladı. 4-6 Yaş Kuran Kursu öğrencilerimiz de Filistinli çocuklar için biriktirdiği kumbaralarla kermese katıldılar. İlçe Müftümüz Ömer Arslan çocuklara hediyeler takdim ederek Kuran Kursu öğreticilerimize ve öğrencilere teşekkür etti.

Emeği geçen Kuran Kursu öğreticilerimize, din görevlilerimize, kermeste görev alan genç-yaşlı bütün vatandaşlarımıza ve tüm Pazar halkına teşekkür ediyoruz.

Filistin ve Gazze  başta olmak üzere yeryüzünün birçok yerinde zulme, katliamlara maruz kalan, vatanları işgal edilen, camileri harap edilen, hakları, hukukları ihlal edilen bütün kardeşlerimize yardım eyle Allah'ım, bizide onlara yardımcı eyle, kardeşlerimize en kısa zamanda zaferler nasip eyle Allah’ım.