26.01.2024

Şehit Osman ATEŞ kabri başında Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı

Şehit P. Uzm. Çvş. Osman ATEŞ kabri başında Kur'an-ı Kerim tilaveti ve dualarla anıldı. Şehidimiz adına okutulan Kuran tilavetinin ardından düzenlenen programa ilgi büyüktü.

Programa Kaymakamımız Sn. Mehmet Miraç DEMİR, İl Müftümüz Esat YAPICI, Belediye Başkanımız Erdoğan YILMAZ, İlçe Müftümüz Ömer ARSLAN , ilçe daire amirlerimiz, Din Görevlilerimiz ve vatandaşlarımız yoğun bir şekilde katılım sağladılar.

Önce Vatan! Diyerek şehadet şerbetini içen Tüm Şehitlerimize Allah tan rahmet acılı ailelerine sabırlar diliyoruz.

Düzenlendi · 3g