03.02.2020

2019 YILI AİLE OKULU KAPANIŞ SEMİNERİ

“2019 YILI AİLE OKULU SEMİNERLERİ” KAPANIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

İlçe Müftülüğümüzce 12 hafta boyunca farklı konu ve konuklarla   düzenlenen  “2019 Yılı Aile Okulu Seminerleri Kapanış” ve “Katılım Belgesi Takdim Töreni” Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü Toplantı Salonunda  gerçekleştirildi.

Program; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ve İlçe Müftümüz Necmettin SAYDAN’ın açılış konuşmasını yapması ile devam eden program, sinevizyon gösterilerinin ardından, programa konuşmacı olarak katılan Diyanet işleri Başkanlığı Vaizesi Ulviye EZERBOLATOĞLU  , “Aile nedir” ,”Aile ile ilgili sorumluluklarımız”,” günümüzde yaşanan aile ile ilgili sorunlar”, “ Boşanma”, “Boşanma nedenleri” konularında konferans verdi.

Kaymakam Hülya YAVUZ ile birlikte Belediye Başkanı Mustafa YILMAZ, Daire Amirleri, Diyanet İşleri Başkanlığı Vaize si Ulviye EZERBOLATOĞLU, kursiyerler ve vatandaşların katıldığı programın son bölümünde ise; “Aile Okulu” seminerlerine katılan kursiyerlere protokol tarafından “Katılım Belgesi” takdim edildi.