22.02.2020

KUR’AN PERSPEKTİFİNDE AİLE SEMİNERİ

KUR’AN PERSPEKTİFİNDE AİLE

İlçemizde 2020 yılı Aile Okulu Projesi kapsamında  Diyanet işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’in katılımları ile “Kur’an Perspektifinde Aile” konulu konferans düzenlendi. İlçe Müftülüğümüzce düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Hülya YAVUZ. İl Müftüsü Ömer Faruk BİLGİLİ, ilçe protokolü ve çok sayıda vatandaşlarımız katıldı.

Program; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm Şehitlerimiz adına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinin okunması ve İlçe Müftüsü Necmettin SAYDAN’ın açılış konuşmasını yapması ile devam eden program Diyanet işleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’in “Kur’an Perspektifinde Aile” konulu konferansı ile son buldu.

Konferans sonrası İlçe Kaymakamımız Hülya YAVUZ tarafından  Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İŞLİYEN’e hediye ve çiçek takdim edildi.