02.10.2023

Camiler ve Din Görevlileri Haftası / Mevlid-i Nebi Haftası Özel Programı

REŞADİYE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ PERSONELİ MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI ve CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASINDA BİR ARAYA GELDİ

Program Tokat İl Müftüsü Sn. Esat YAPICI’nın Reşadiye Merkez Camiinde öğle namazı öncesi yaptığı vaaz ile başladı.

Ardından Tokat İl Müftüsü Sn. Esat YAPICI, Reşadiye Kaymakamı Sn. Ahmet TAN, Reşadiye Belediye Başkanı Sn. Mustafa YILMAZ, Reşadiye İlçe Müftüsü Sn. Süleyman ERBEK ve Reşadiye Müftülüğü çalışan ve emekli personelinin katılımıyla Reşadiye Belediyesi Termal Otel’de yemekli toplantıda bir araya gelindi.

İsmailiye Köyü Tahtalı Camii İmam-Hatibi Yunus Emre SARMUSAK’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan toplantıda Tokat İl Müftüsü Sn. Esat YAPICI, Reşadiye Kaymakamı Sn. Ahmet TAN, Reşadiye Belediye Başkanı Sn. Mustafa YILMAZ, Reşadiye İlçe Müftüsü Sn. Süleyman ERBEK yaptıkları günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla Din Görevlilerinin Haftasını kutladı.

Program emekli din görevlisi Süleyman DEMİR’in yaptığı dua ile sona erdi.

Programa maddi manevi destek veren herkese teşekkür eder, Din Görevlileri Haftasının hayırlara vesile olmasını dileriz.