07.11.2023

FİLİSTİN İÇİN KERMES DÜZENLENDİ

Reşadiye İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Reşadiye şubesi tarafından, geliri Filistin'e bağışlanmak üzere kermes düzenlendi.

Alparslan Türkeş Parkında düzenlenen kermeste, halkımızdan gelen yöresel ürünler, esnaflarımızdan gelen ürünler ve İlçe Belediyemizden gelen keşkek satışa sunuldu. Kermes açılışına İlçe Kaymakamımız Ahmet TAN, Reşadiye Belediye Başkanı Mustafa YILMAZ, Belde Belediye Başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, İl Müftü Yardımcısı Haydar HÜYÜK, Niksar İlçe Müftüsü İlhami ŞAHİN, Başçiftlik İlçe Müftü Vekili Hakan TEBER, Başçiftlik ilçe Müftülük Personeli , Reşadiye protokol üyeleri, STK üyeleri İmam-Hatipler, Müezzin Kayyımlar ve personelle birlikte çok sayıda hayırsever vatandaşın iştirak ettiler

Programın açılış konuşmasını yapan Reşadiye İlçe Müftü Vekili Mesut UZUN’un ardından İlçe Kaymakamımız Ahmet TAN ve İlçe Belediye Başkanımız Mustafa YILMAZ duygu ve düşüncelerini ifade ettikten sonra İl Müftü Yardımcımız Hardar HÜYÜK tarafından tüm katalımcılarla birlikte Filistin halkının zulümden kurtuluşu için dua edildi.

Kermesimiz Carşamba gününe kadar açık olacak kermesten elde edilecek gelir, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Filistin'e ulaştırılacak.