30.05.2023

Haydi Tokat! Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş

Türkiye Diyanet Vakfı olarak, dünyanın dört bir yanında mazlum, ihtiyaç sahibi ve ülkemizde depremzede olan din kardeşlerimize yardım eli uzatmaktayız. Bu kapsamda, vekaletle kurbanlarınızı usulüne uygun şekilde kesmekte ve kardeşlerimize ulaştırmaktayız.

Yurtiçi vekalet bedeli 5.950 TL, yurtdışı vekalet bedeli ise 2.750 TL olarak belirlenmiştir. Bu bedellerle yapacağınız vekaletle kurban bağışları, ihtiyaç sahiplerinin umutlarını yeniden yeşertmekte ve sevinç dolu bir bayram geçirmelerine katkı sağlamaktadır.

Tokat İl Müftülüğü ile iletişime geçerek veya cami görevlilerimiz ve Kur'an kursu öğreticilerimiz vasıtasıyla vekaletle kurban bağışlarınızı gerçekleştirebilirsiniz.

Bu hayırlı ve merhamet dolu hareketinizle, ihtiyaç sahiplerine umut olacak, sevgi ve yardımlaşma duygularınızı paylaşacak ve toplumda dayanışmayı artıracaksınız. Vekaletle kurban bağışları, insanların yüzlerinde tebessüm oluşturacak, sevinç dolu bir bayram geçirmelerini sağlayacaktır.

Unutmayalım ki, yardımlaşma ve paylaşma, bizleri daha güçlü kılar ve birlikte inşa ettiğimiz güzelliklere katkı sağlar. Vekaletle kurban bağışı yaparak bu değerleri yaşatmak ve insanlık adına anlamlı bir adım atmak sizlere büyük bir sevap kazandıracaktır.

Bir kurban, umuda dönüşür, sevgiyi yaydığı gibi duaları da kabul eder. Bu vesileyle, vekaletle kurban bağışında bulunarak hayırlı bir amel işlemeye davet ediyoruz. İhtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmek için elinizden geleni yapın ve sevgi dolu bir bayramı birlikte yaşayalım.