04.07.2024

TOKAT’TAN KUTSAL TOPRAKLARA GİDEN HACILARIMIZ TOKAT’A DÖNDÜ

Diyanet İşleri Başkanlığı 2024 Yılı Hac Organizasyonu 1. Kafile ile Tokat’tan kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getiren 164 kişilik hacı kafilesi yurda döndü.

İlk olarak 28 Mayıs 2024 Salı günü Tokat’tan kutsal topraklara giderek hac farizasını yerine getiren hac kafilesi 03 Temmuz 2024 Çarşamba günü Tokat’a döndü.

Tokat Havaalanı’na gelen hacıları, pasaport işlemlerinin ardından Dış Hatlar Terminali’nin çıkış kapısında aileler ve Tokat İl Müftülüğü Hac ve Umre Hizmetleri Müdürü Yusuf Yalçınkaya ve Hac Umre Bürosu personeli tarafdındna karşıladı.

Uçaktan inmelerini heyecanla bekleyen aileleri ve yakınlarıyla hasret gideren hacılar, hac ibadetinin kendilerine nasip olduğu gibi gidemeyenlere de nasip olmasını dilediler. Ayrıca Diyanet İşleri Başkanlığı ve Tokat İl Müftülüğü yetkililerine ilgi ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.